Kernwaarden

Transparant en integer

Ecolocal Fuel handelt integer, open en duidelijk naar klanten en relaties. Buurt en business gaan samen op basis van openheid en transparantie en samen delen. 

Betrouwbaar en verantwoord

Medewerkers van Ecolocal Fuel zijn helder in hun betrokkenheid bij verduurzaming, geven eerlijk uitleg over ons programma en komen gemaakte afspraken na. Ecolocal Fuel gaat met samenwerkende partners langdurige relaties aan, waarin mogelijkheden en onmogelijkheden worden besproken. Ecolocal Fuel neemt als ondeneming haar maatschappelijke rol serieus. Door eerlijk en oprecht te zijn, vol respect te handelen, en er voortdurend van bewust te zijn dat energie besparen en verduurzamen deel uit maakt van het dagelijkse rijden.

Kwalitatief hoogstaand

Medewerkers van Ecolocal Fuel hebben een solide achtergrond en geven de beste service. Ook volgen zij gerichte trainingen voor uw veiligheid.

Sympathiek

Onze medewerkers zijn sympathiek voor elkaar en voor onze klanten. Ze nemen de tijd hen op een toegankelijke, eerlijke, open, plezierige en duidelijke manier te woord te staan.

Vernieuwen is verbeteren

Ecolocal Fuel houdt niet vast aan bestaande gewoonten, tradities, meningen, belangen of structuren om de eenvoudige reden ‘dat die er nou eenmaal zijn’. Medewerkers van Ecolocal Fuel  willen en durven verder te kijken, kritische vragen te stellen en staan open voor vernieuwing en verbetering. Afwijken van geplaveide paden en zoeken naar vernieuwing, bestaande concepten durven doorbreken en nieuwe mogelijkheden aangrijpen. Niet veranderen om te veranderen, maar vanuit de overtuiging dat we de wereld beter achterlaten, met het lef van een avonturier. Onze uitdaging is om de belangen van business en buurt samen te laten gaan.